Les instal·lacions

 

A Geriàtric Alexia tenim com a principal objectiu el benestar dels nostres residents i és per això que disposem d’unes instal·lacions dissenyades per a que se sentin com a casa.

 

 

instalaciones residencia geriatrica

HABITACIONS

Habitacions

Disposem de dos tipus d’habitacions: individuals o compartides, totes assolellades i equipades amb calefacció i un sistema de comunicació permanent amb els auxiliars per a la màxima comoditat i seguretat dels nostres residents.Habitacions

JARDÍ

Jardí

Alexia Geriàtric compta amb un jardí d’orientació sud i amb vistes a les muntanyes de Vallirana. Aquest és un espai on els nostres residents poden gaudir d’una passejada en companyia dels seus, atesos per auxiliars de geriatria.  

SALA D’ESTAR

Sala d'estar

La nostra sala d’estar és també lluminosa (sempre amb llum natural) i confortable. Disposem de seients específics reclinables per a cada usuari, televisió, música, llibres, revistes i proposem activitats regularment per a dinamitzar el dia a dia dels nostres residents.

SALA POLIVALENT

Sala polivalent

Al nostre espai polivalent d’activitat física els residents poden realitzar exercicis diaris de manteniment i rehabilitació, sempre assistits per un fisioterapeuta professional i qualificat.

ALEXIA GERIÀTRIC

Residència Assistida per a Gent Gran i Centre de Dia

+34 93 683 31 08

ts.resialexia@gmail.com

C/ Xile nº4 "Urbanització la Solana" Vallirana (08759) Barcelona